Načítám Akce

Jógová cvičení pro hrudník, žebra a dech (online)

Cílem webináře je přinést účastníkům rozsáhlou baterii jógových pozic a jógových cvičení.
Jejich modifikací a dynamických variant pro promyšlenou práci s hrudníkem, žebry a dechem v kontextu moderní fyzioterapie budou moci dále předávat svým pacientům/klientům nebo je cíleně zařadit do skupinových lekcí.
Součástí webináře jsou také jógové dechové techniky klíčové pro mobilitu hrudníku a kvalitu dechu.

Čemu se budeme v našem webináři věnovat a co získáte?

Osvěžíme si klíčové prvky z funkční anatomie a kineziologie hrudníku, žeber a dýchání, které aplikujeme do praxe jógových cvičení.
Budeme se prakticky věnovat pohyblivosti (mobilitě) hrudníku a žeber a klíčovým svalovým skupinám a fasciím vhodným k uvolnění (nebo zvýšení pružnosti, posunlivosti) v kontextu podpory mobility hrudníku, žeber a kvality dechu.

Získáte rozsáhlou baterii jógových pozic a jejich dynamických variant k podpoře mobility hrudníku a žeber (automobilizace).
Budeme se věnovat jógovým pozicím a jejich dynamickým variantám pro komplexní práci s hrudníkem v kontextu myo-fasciálních linií lidského těla.

A v neposlední řadě se budeme věnovat prakticky podpoře funkce bránice (a dalších dechových svalů) a kvalitě dýchání. Osvojíte si rozsáhlou baterii dechových jógových technik (pránájáma), které mohou být pro autoterapii velmi přínosné až klíčové při práci s hrudníkem, žebry a kvalitním dýcháním.

Cena:

účast živě: 1300 Kč
účast živě + záznam na 7 dní: 1500 Kč
záznam na 7 dní: 1500 Kč

Určeno pro:

fyzioterapeuty, lékaře, lektory jógy, trenéry

Video pozvánka:

Copyright © 2018 Centrum komplexní péče Roseta s.r.o. Nezamyslova 1712/13a 128 00 Praha 2 Česká Republika All rights reserved
Created by Cortex